Мъж дарява 1,5 декара от дворното си място в село Константиново,

...
Мъж дарява 1,5 декара от дворното си място в село Константиново,
Коментари Харесай

Мъж дарява земя на село за хоспис, търси инвеститор

Мъж дарява 1,5 декара от дворното си място в село Константиново, Варненско, за изграждане на приют.

" Селото е единствено на 15 километра от гр. Варна, парцелът е в регулация, на два пътя, електрифициран и водоснабден. Районът е доста спокоен, с извънредно чист въздух, приятна гледка и отстоящ единствено на към 600 метра от красива дъбова гора ", изяснява на страницата си във Facebook Марин Урумов.

Той е счетоводител с над 20 години трудов стаж и експерт към Варненския областен съд, лицензиран оценител на недвижими парцели и специалист съдебно-счетоводни експертизи. 

" Нямам нужните средства да построя приюта самичък, по тази причина чакам поддръжката ви да помогнете това известие да стигне до повече хора. На политиците не им пука, само че страната сме аз и вие, а не те, и имам вяра, че всеки българин, даже най-бедният, заслужава почтена напреднала възраст и заслужен живот! Моля, подкрепете ме! ", написа Урумов.

Той слага изискване при интерес от частен вложител - най-малко две стаи да бъдат предоставени за обществено слаби възрастни българи, за които обгрижването до края на дните им да бъде гратис и безплатно.

" При вложител - организация с идеална цел или страната (последното би изненадало всички ни) за отбягване на непозволеното отклонение на средствата по финансирането и самото строителство, имам изискване персонално (и безвъзмездно) да давам отговор и проследявам разходването на финансите по плана. Гарантирам с името си, както, сигурен съм, и всички, които ме познават, ще подсигуряват честността ми ", добавя той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР